събота, 16 ноември 2019 г.

СЪБИТИЕ



В сърцето на България има място, познато от хилядолетия на нашите предци с лечебната си сила, известно по света като „Долината на тракийските царе“. Те познавали лечебните свойства на минералната вода, извираща от недрата й. Тази земя, сгушена между планините засадили с рози и превърнали в градина.

Това е истинска приказка. Там в „Долината на тракийските царе и рози, в град Павел Баня, сред уникалната българска природа се намира Севтополис Медикал и СПА, носещ имeто на легендарния Цар-Първожрец Севт III.
На 21.12.2019г. хотела е домакин на мултимедийна презантация ПАЗИТЕЛЯТ представена от екип Руните говорят. Неизвестни факти, свързани с Царя – Първожрец Севт III, за силата на минералната вода, извираща от недрата на свещената българска земя, за приемствеността през поколенията до наши дни ще си поговорим с интердисциплинарния изследователски екип Руните говорят.
Екипът на хотел Севтополис Медикал и СПА е в тясна колаборация с екипа Руните говорят. Целта им е заедно да популяризират древната българска история по света, за да растат децата ни със силата на Българският дух , да възстановят в практиката древни лечителски методи.
С подкрепата на: ХОТЕЛ СЕВТОПОЛИС МЕДИКАЛ и СПА, г-жа Милена Иванова, АГЕНЦИЯ ЗА ПУБЛИЧНИ КОМУНИКАЦИИ VIP COMMUNICATION – г- жа Патриция Кирилова, ВАЙДИН СТРОЙ ЕООД – г-н Вайдин Салахи от РСеверна Македония, NEW BUILDING PROPERTY – г-н Петьо Петков, на които благодарим от сърце!
Каним всички наши приятели и съмишленици!

Няма коментари:

Публикуване на коментар