събота, 16 ноември 2019 г.

В началото бе Словото, а то бе Светлина, а Светлината бе Бога!

Нашите предци са имали достъп до неограничено Познание, до законите, чрез които е сътворен този физически  свят. Виждали са невидимото,  познавали са онази част от Вселената, която ние днес наричаме Духовно измерение! 

В опита да предадат това Познание те вплели невидимото Слово в знаци. В тези знаци, които днес наричаме руни те запазили светлинните честоти, първата позната информационна система, която използваме до днес!




"...За основата на всички писмености на Земята, Сент Ив д'Алведр поставя първата азбука, съществувала още преди потопа на Ной, Адамическата азбука – ВАТАН. Азбуката Ватан е в основата на много древни писмености и езици. Това е свещената азбука на езика на Боговете и Полубоговете.Тази азбука е морфологична, защото в изписването й са отразени конкретни космологични процеси, свързани със сътворението и с еволюцията на човека на Земята..."-казано от двамата  български изследователи  Таньо Танев и Ангел Манев по време на Историческа конференция, Варна 2016, организирана от Сдружение "България - Дух и Култура".
  Според д’Алверд езикът санскрит и неговата азбука са наречие на ватанският, а според българските изследователи това е глаголицата.Но къде е грешката!? В случаят нито глаголицата,нито санскрита могат да бъдат знаците на Ватана според времето на възникването им,защото противоречи на израза :
 «....съществувала още преди потопа на Ной...»
Остават нашите ДРЕВНОБЪЛГАРСКИ  РУНИ. 
Свалени от Небесата чрез съзвездията, които бележат космологични цикли  се пренасят на по-късен етап в геометричната украса по съдове, украшения и прочие  през  неолита (праистория период 10000г.- 4500г. пр.Хр.). 
Развиват се постепенно и плавно през хилядолетията и стигат до нас... БУКВИТЕ!



…но  предците  ни са завещали много ценен инструмент, с който да разчетем Словото на светлинните честоти - Свещената геометрия. Тя ни позволява да видим невидимото, за да правим невъзможното! В древността не имало компютърни симулации, не е имало  сложни изчисления! Имало е и все още имаме Светлина и Очи! Най-древният инструмент на Свещената геометрия е човешкото око, което има същата структура като Куба на Метатрон – нейния Властелин. В Куба на Метатрон е събрана цялата Вселена.



Успоредната проекция, която се изучава в 8-ми клас въвежда 4D координати върху 2D равнина и по този начин  изваждаме кодираната информация чрез пресечните точки на проекцията и равнината.

Добре дошли в света на нашите предци!  

Чрез артефактите, завещани ни от тях! 

С  помощта на уникалните  методика и инструментариум, създадени от екипа  ни през годините ще ви разкажем: НЕРАЗКАЗАНАТА ПРИКАЗКА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!

Руните говорят:

Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Даниел Калчев




Няма коментари:

Публикуване на коментар